zijlstra-ambacht

Ambacht

Een geliefd meubelstuk opnieuw bekleden of zelfs volledig restaureren, is niet iets wat je zomaar even doet. Met een eenvoudig stoeltje lukt het soms nog wel, maar een compleet bankstel of een fauteuil is toch een ander verhaal, daar komt kennis en vakmanschap bij kijken. Hetzelfde geldt voor het vakkundig plooien en afwerken van gordijnen.

Atelier

Zijlstra Collection heeft behalve een eigen showroom en de meubelstoffeerderij ook een atelier 'in huis'. Dit biedt diverse fijne voordelen voor onze klanten. Een ander voordeel is dat het hebben van een eigen atelier extra mogelijkheden biedt. Maatwerk is ook écht maatwerk. In het atelier kan vrijwel alles volgens wens gemaakt worden. Wij doen - indien nodig - ook graag een beroep op de vakkennis van onze ateliermedewerkers. Zij kennen alle kwaliteiten, mogelijkheden en eigenschappen van de stoffen binnen onze stoffencollecties.

Eigen stoffeerderij

In onze eigen stoffeerderij worden gedateerde meubelstukken weer als nieuw. Stoffige saaie stoelen krijgen een nieuw fris uiterlijk en bankstellen zitten weer als nieuw nadat ze door onze mensen onder handen zijn genomen.

Op maat

Soms komt het wel eens voor dat onze klanten hele speciale wensen hebben, wensen waar geen kant en klare oplossing voor is. Dan draaien wij onze handen niet om voor een stukje ambachtelijk maatwerk en kunnen we een meubelstuk naar wens ontwerpen en maken.

Gordijnen

Enkel geplooid, een vlinderplooi, een tripleplooi: in ons stoffenatelier is alles mogelijk. We plooien op traditionele wijze of geven desgewenst een moderne twist aan de gordijnen. Iedere stof vraagt om een andere afwerking en heeft andere mogelijkheden. De medewerkers van ons naaiatelier weten precies wat mogelijk is met welke stof en zorgen dat elk gordijn op perfecte wijze wordt geplooid en afgewerkt.

Buitendienst

Zijlstra Collection beschikt over een eigen buitendienst die zorg draagt voor het vakkundig leggen van vloeren, het ophangen van gordijnen en zonwering, het installeren van verlichting, enzovoorts.

Openingstijden
Maandag
alléén telefonisch 072 - 505 28 52
Dindsdag
08.30 uur - 17.00 uur
Woensdag
08.30 uur - 17.00 uur
Donderdag
08.30 uur - 17.00 uur
Vrijdag
08.30 uur - 17.00 uur
Zaterdag
alléén op afspraak
Zondag
gesloten