Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is erg belangrijk bij Zijlstra. Wij willen graag de continuïteit van het bedrijf en personeel waarborgen op een duurzame manier.

Zijlstra heeft een milieuvriendelijk pand en maakt onder andere gebruik van luchtfilters en LED-verlichting. Er wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen en al het afval wordt gescheiden. Wij werken aan de ontwikkeling van een betere werkomgeving omdat wij graag een optimale werkomgeving willen (creëren) voor ons personeel.

Herstofferen van gedateerde meubelstukken is milieuvriendelijk; het opnieuw gebruiken van een meubelstuk zorgt er namelijk voor dat een groot deel van het meubelstuk wordt gerecycled.

Zijlstra bestaat al 75 jaar. Ons personeel wordt vakkundig opgeleid, waardoor de kennis en kunde van onze medewerkers op een hoger niveau komt. Hierdoor werken er bij Zijlstra specialisten met jarenlange ervaring. De binding, en daarmee continuïteit, van het personeel is hoog bij Zijlstra.

Zijlstra streeft naar tevreden klanten en wilt graag uitmuntende resultaten leveren. Wij realiseren dit door excellente uitvoering en continue verbetering. Hiermee creëren wij ook langdurige relaties met onze klanten.

 

Openingstijden
Maandag
alléén telefonisch 072 - 505 28 52
Dindsdag
08.30 uur - 17.00 uur
Woensdag
08.30 uur - 17.00 uur
Donderdag
08.30 uur - 17.00 uur
Vrijdag
08.30 uur - 17.00 uur
Zaterdag
10.00 uur - 15.00 uur
Zondag
gesloten