foto-pand

Over Zijlstra

Zijlstra Collection staat voor wooninspiratie, design, kwaliteit, interieuradvies op maat, vakmanschap en service. Dankzij de eigen meubelstoffeerderij en het gordijnatelier bieden wij een totaalconcept op het gebied van woninginrichting.

Een stukje geschiedenis

In 1941 start Ben Zijlstra zijn meubelstofferingsbedrijf in Castricum. In eerste instantie als eenmanszaak, tot zoon Theo bij het bedrijf komt werken. Onder invloed van Theo breiden de activiteiten zich langzaam maar zeker uit en groeit Zijlstra Collection naar de huidige vorm. Inmiddels is de familie Zijlstra niet meer actief werkzaam in het bedrijf. Wat ooit begon als een eenmanszaak, is nu een bedrijf met 24 vakmannen en –vrouwen met een grote passie voor hun vak.

Vakmanschap

De meubelstoffeerderij is nog altijd een belangrijk onderdeel van het bedrijf. Wie geen afscheid wil nemen van een favoriet meubelstuk kan het hier op ambachtelijke wijze opnieuw laten stofferen. Ook de gordijnstoffen worden in het eigen atelier aangepast aan de wensen van de klant.

Oplossingen op maat

Het voordeel van onze stoffeerderij en het gordijnatelier is dat het ons de mogelijkheid geeft onze klanten oplossingen op maat te bieden. Wij kijken verder dan de standaard opties.

Eigen buitendienst

Wat de klant met zorg heeft uitgekozen, wordt door ons met zorg afgehandeld. Voor het leggen van vloeren, het ophangen van gordijnen, het aanbrengen van verlichting en het plaatsen van zonwering maken wij gebruik van onze eigen buitendienst.

Zijlstra Collection

Wie op zoek is naar nieuwe wooninspiratie, interieuradvies op maat, raamdecoratie, vloeren of een favoriet meubelstuk opnieuw wil laten stofferen, is bij Zijlstra Collection aan het juiste adres.

Openingstijden
Maandag
alléén telefonisch 072 - 505 28 52
Dindsdag
08.30 uur - 17.00 uur
Woensdag
08.30 uur - 17.00 uur
Donderdag
08.30 uur - 17.00 uur
Vrijdag
08.30 uur - 17.00 uur
Zaterdag
alléén op afspraak
Zondag
gesloten